Martin van Essen - Keukens & Interieur

Over ons

Vijfentwintig jaar geleden begon eigenaar Martin van Essen in Kootwijkerbroek als meubelmaker. Inmiddels vervaardigen meer dan tien medewerkers keukens, de core business van het bedrijf. Daarnaast wordt Martin van Essen keukens en interieur bij veel projecten ingeschakeld voor radiatorkasten, garderobes, bibliotheken en lambriseringen. Ook alle andere betimmeringen in de woon-, werk-, slaap- en badkamer worden op een prachtige wijze verwezenlijkt.

 • afbeelding12l
  Totaalprojecten

  Gaat u een nieuw huis bouwen of bent u van plan te gaan verbouwen?  Van Essen Interieurs en keukens kan voor u de totale inrichting verzorgen. Hierbij moet u denken aan de aansturing van onderaannemers en de totale bouwbegeleiding waarbij u 1 aanspreekpunt heeft. Ook kunnen wij voor u een lichtplan ontwerpen.

 • Nieuwe map
  Merken

  Het meubilair van Martin van Essen verdient alleen de beste merken. Dit zodat we u de garantie kunnen geven dat uw apparatuur aansluit op de hoge kwaliteit en afwerking van onze keukens en interieur.

 • Van Essen_21
  Eindeloze mogelijkheden

  In materiaalkeuze zijn de mogelijkheden onbegrensd. Of u nu kiest voor een strakke keuken met hoogglans afwerking, houten fronten, of een combinatie daarvan, bij Martin van Essen kunt u kiezen uit tal van materiaalsoorten en bewerkingen. Zo gebruiken we geen spaanplaat, maar hoogwaardige componenten zoals massief eiken, kersen, mahonie of palissander. Maar ook RVS, glas, natuursteen en hardsteen worden toegepast.

 • Van Essen_01
  Ontwerp

  In een informeel gesprek komen niet alleen uw praktische wensen aan de orde. Welke interieurwensen u ook heeft, interieurarchitect Martin van Essen ontwerpt voor u een passende leefomgeving. Hij luistert naar uw verhaal en vertaalt uw voorkeuren en verlangens om uw beschikbare ruimte optimaal te benutten. Vervolgens maakt hij een uniek schetsontwerp mét persoonlijk kleuradvies. 

 • Schermafbeelding 2018-05-17 om 13.52.38
  'Maatkeukens met oog voor detail'
Meld u aan voor onze nieuwsbrief
189