Wij zijn doordeweeks elke dag geopend van 9:00 tot 17:00, op zaterdag zijn wij geopend van 09:30 tot 17:00 uur.     Let op! in de zomervakantie (van 8 juli t/m 19 augustus) zijn wij op zaterdag gesloten, vanaf 26 augustus bent u ook op zaterdag weer welkom in onze toonzaal.
Martin van Essen - Keukens & Interieur

Nieuws

 • Zomervakantie 2017 17 juni 2017

  De zomervakantie staat weer voor de deur en daar gaan wij bij Martin van Essen Keukens en Interieur ook van genieten. Wij zijn wel de gehele zomer geopend volgens onze huidige openingstijden, de enige verandering is dat wij vanaf 8 juli tot en met 19 augustus op zaterdag gesloten zullen zijn. Vanaf 26 augustus bent u ook op zaterdagen weer welkom in onze toonzaal.lees verder

  lees verder
 • Vernieuwing website. 20 mei 2017

  Onze website is vernieuwd! Zo heet onze website vanaf nu www.vanessenkeukens.nl en geven wij een korte omschrijving en uitleg bij elk project dat u op onze website vindt. Kijk verder op onze website voor alle aanpassingen.lees verder

  lees verder
 • Beurs Eigen Huis Utrecht 15 maart 2017
  Wij kijken terug op een succesvol weekend op de Beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs in Utrecht waar ruim 28.000 mensen zijn geweest! Was u er ook bij of heeft u het gemist?
  Als u het gemist heeft, geen paniek, in het weekend van 6 t/m 8 oktober staan wij weer op de Beurs Eigen Huis de najaarseditie, dus zet hem in uw agenda!
  lees verder
191