Martin van Essen - Keukens & Interieur

Meubelmaker

Bent u op zoek naar meubel maker?

Meubelmaker Martin van Essen kan elke kast op maat maken in elke gewenste stijl. Zo ontwerpen en bouwen wij :

Kortom zoekt u een meubelmaker voor elke denkbare ruimte in huis dan kunt u bij Martin van Essen terecht. Zoekt u een living in Engelse stijl, landhuisstijl of toch liever modern, italiaans design, klassiek of landelijk? Wij ontwerpen uw nieuwe interieur en geven een doordacht kleuradvies. Bijzonder is dat uw gehele interieur in één stijl wordt samengebracht: van lambrisering tot radiatorkast, van haardombouw tot boekenkast op maat. Alle interieurs worden met de hand gemaakt in onze eigen meubelmakerij.

 

Gaat u een nieuw huis bouwen of bent u van plan te gaan verbouwen?  Van Essen keukens en interieurs kan voor u de totale inrichting verzorgen. Hierbij moet u denken aan de aansturing van onderaannemers en de totale bouwbegeleiding waarbij u 1 aanspreekpunt heeft. Ook kunnen wij voor u een lichtplan ontwerpen.

 

Een vrijblijvend bezoek aan toonzaal ‘t Notarishuys is een uitstekende eerste kennismaking met ons bedrijf. Hier hebben wij verschillende ruimtes totaal ingericht in verschillende stijlen. Zo krijgt u een goed beeld van hoe het er bij u thuis uit zou kunnen zien. U kunt ook een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek.

275