Martin van Essen - Keukens & Interieur

Inloopkast op maat

Een inloopkast op maat is een must have voor iedereen die zijn mooie en kostbare kleding of schoenen uit wil stallen. Bij Martin van Essen kunt u uw fantasie de vrije loop laten. Omdat wij alle inloopkasten op maat maken in eigen meubelmakerij bent u bij ons niet maat gebonden.

 

Wij nemen graag de tijd voor u om samen een ontwerp te maken wat volledig aansluit op uw wensen en eisen. Zo kunnen we u helpen met het uitzoeken van kleuren, afwerkingen, materialen of verlichting om uw inloopkast geheel naar wens te maken in alle stijlen. Zo gebruiken we geen spaanplaat, maar hoogwaardige componenten zoals massief eiken, kersen, mahonie of palissander. Maar ook RVS, glas, natuursteen en beton worden toegepast.

 

In onze showroom 't Notarishuys zijn verschillende voorbeelden te zien van inloopkasten op maat. Mocht her niets voor u tussen zitten dan hebben we tal van voorbeelden van inloopkasten die we op maat gemaakt hebben bi onze klanten. Kom gerust een kijkje nemen of maak een vriblijvende afspraak!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
280