Martin van Essen - Keukens & Interieur

Garderobekast op maat

Garderobekasten op maat in elke gewenste stijl. Dat is wat u bij Martin van Essen kunt verwachten. Omdat de garderobekasten gebouwt worden in eigen meubelmakerij zijn materiaalkeuzes en maatvoering helemaal zelf in te vullen, Zo gebruiken wij geen spaanplaat, maar gebruiken we hoogwaardige materialen als massief eiken, kersen, mahonie of palissander. Maar ook RVS of glas worden regelmatig toegepast. 

 

Martin van Essen zal samen met u een ontwerp op papier zetten wat helemaal bij u aansluit en kan u helpen met het uitzoeken van kleuren, afwerkingen, of verlichting. Kiest voor voor draaideuren of schuifdeuren? Hebt u veel lade ruimte nodig of kiest u voor een garderobelift. Alles is mogelijk als bij de garderobekasten op maat van Martin van Essen.

 

In onze showroom 't Notarishuys zijn verschillende voorbeelden te zien van garderobekasten op maat. Mocht her niets voor u tussen zitten dan hebben we tal van voorbeelden van garderobekasten die we op maat gemaakt hebben bij onze klanten. Kom gerust een kijkje nemen of maak een vrijblijvende afspraak!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
282