Martin van Essen - Keukens & Interieur

Interieur-op-maat

Bent u op zoek naar interieur op maat?

Bij Martin van Essen kunt u elke kast op maat laten maken in elke gewenste stijl. Zo ontwerpen en bouwen wij :

Kortom voor een kast op maat in elke denkbare ruimte in huis kunt u bij Martin van Essen terecht. Zoekt u een living in Engelse stijl, landhuisstijl of toch liever modern, italiaans design, klassiek of landelijk? Wij ontwerpen uw nieuwe interieur en geven een doordacht kleuradvies. Bijzonder is dat uw gehele interieur in één stijl wordt samengebracht: van lambrisering tot radiatorkast, van haardombouw tot boekenkast op maat. Alle interieurs worden met de hand gemaakt in onze eigen meubelmakerij.

 

Gaat u een nieuw huis bouwen of bent u van plan te gaan verbouwen?  Van Essen keukens en interieurs kan voor u de totale inrichting verzorgen. Hierbij moet u denken aan de aansturing van onderaannemers en de totale bouwbegeleiding waarbij u 1 aanspreekpunt heeft. Ook kunnen wij voor u een lichtplan ontwerpen.

 

Een vrijblijvend bezoek aan toonzaal ‘t Notarishuys is een uitstekende eerste kennismaking met ons bedrijf. Hier hebben wij verschillende ruimtes totaal ingericht in verschillende stijlen. Zo krijgt u een goed beeld van hoe het er bij u thuis uit zou kunnen zien. U kunt voor een kast op maat ook een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
273